Blog

Fruske-Terme-hotel-zgrada-pogled
18 јуна, 2020 0 Comments

Fruške Terme

Leto koje nam je pred vratima svakako će biti vrlo drugačije od onoga na šta smo navikli. S obzirom na situaciju u kojoj se ceo svet zadesio, putovanja i turizam dugo se neće vratiti na staro, stoga je najsigurnije letnji odmor planirati u svojoj zemlji. Danas Vam predstavljamo srpske terme, pravu poslasticu za sve ljubitelje prvoklasnog spa užitka, zbog kojeg smo ranije morali da odlazimo u obližnje nam zemlje poput Mađarske, Slovenije ili Italije.

Koncept termi, javnih kupališta sa termalnom vodom, bazenima, vežbaonicama, parnim kupatilima i raznim drugim sadržajima za relaksaciju i lečenje raznih bolesti, nasledili smo od starih Rimljana, za koje je poznato koliko su znali da uživaju i ugađaju sebi.

Fruške Terme nalaze se na obroncima istoimene gore, u banji Vrdnik. Iako je ovaj luksuzni hotelski kompleks okružen prelepom prirodom,bujnim zelenilom i brojnim izletištima, ne verujemo da ćete želeti da ga napuštate!

Sam hotel kategorizovan je sa četiri zvezdice i raspolaže sa preko dve stotine smeštajnih jedinica, prilagođenih svačijim potrebama. Tu je 188 jednokrevetnih, dvokrevetnih, porodičnih i soba za lica sa posebnim potrebama, kao i 11 veoma prostranih apartmana.

Druga, možda i najatraktivnija komponenta Fruških Termi jeste Termalni i Wellness spa centar koji čine čak 3 zone. Prva zona je Vodeni svet, gde možete uživati u 8 različitih bazena. Pored dečjih sa toboganom i pećinom, popularnim “infinity“ spoljašnjim bazenom sa koga se pruža neodoljiv pogled na prirodne lepote Vrdnika, panoramskog “mozaik“ bazena, velikog otvorenog za plivanje i rekreaciju, jednog koji povezuje unutrašnji i spoljašnji, tu je i posebno atraktivni centralni bazen sa “brzom rekom“, vodenim mlaznicama, masažerima, drvenim mostićem, a naročito interesantan detalj jesu raznobojni prstenovi koji se spuštaju sa plafona iznad vode.

Fruske Terme unutrasnji bazeni
Fruske Terme bazen sa mlazevima vode

U Zoni 2 čeka Vas Svet sauna, sa svim sadržajima neophodnim za potpunu relaksaciju i brigu o svom telu i zdravlju, poput slane sobe, 5 vrsta sauna, Kneipp staze, parnim kupatilom, tepidariumima, teretanom, relax sobom sa vodenim krevetima…Zona 3 je rezervisana za VIP goste, sa privatnim bazenom i spa centrom.

Fruske Terme SPA

Nakon treninga ili plivanja, možete uživati u brojnim delikatesima u pansionskom ili VIP restoranu, a tu je i nekoliko barova za druženje i opuštanje.

Fruške Terme su odličan izbor i za razna poslovna putovanja i iventove, uz veliki kongresni centar i organizaciju širokog spektra izleta, sportskih i zabavnih aktivnosti za team building okupljanja.

Ono što se posebno ističe jesu izuzetno interesantna dizajnerska rešenja u svakom segmentu ovog rizorta koji odiše elegancijom, luksuzom, savremenošću i sofisticiranošću. Evidentno je da je potpuna pažnja posvećena i najsitnijim detaljima, te da je čitav kompleks uređen tako da svojim gostima obezbedi potpuni užitak i vrhunsku uslugu svake sekunde njihovog boravka.

Pravi hedonisti su dobili još jedno fenomenalno utočište, a Srbija turistički biser svetskog ranga!

Posetite web prezentaciju Fruških Termi: https://www.frusketerme.com/

Ostavite komentar