Opšti uslovi korišćenja web sajta Biznis Info Centar

Web sajt Biznis Info Centar – Biznis direktorijum je vlasništvo SixPack dizajn studija. Korišćenje sajta podleže pravilima i uslovima korišćenja. Molimo vas da se upoznate sa pravilima i uslovima korišćenja sajta, jer će se smatrati da ste korišćenjem sajta ista pročitali i prihvatili. Ukoliko ne prihvatate uslove i pravila korišćenja sajta, molimo vas da web sajt ne koristite.

Sadržaj web sajta

Web sajt Biznis Info Centar i njegovi delovi imaju informativnu svrhu. SixPack dizajn studio ne daje garancije za tačnost informacija i neće biti odgovoran za bilo koje greške ili propuste kada je reč o ovim informacijama. SixPack dizajn studio može da menja sadržaj u bilo koje vreme i bez prethodnog upozorenja. Svi kreirani tekstovi koji se nalaze u rubrici Blog-a, odnosno kreirani članci, predstavljaju intelektualnu svojinu SixPack dizajn studija i ne mogu se dalje kopirati, i distribirati bez navođenja referentnog linka koji će stajati u potpisu referisanog sajta, i voditi na adresu web sajta: https://biznisdirektorijum.rs/

Profili firmi

Svi uneti profili firmi, tekstovi, fotografije i logotipi predstavljaju vlasništva tih firmi, zajedno sa kontakt podacima i njihovim fotografijama, tekstovima ili delovima teksta koji su bolje uobličeni.

Kolačići

Kao i većina drugih web sajtova, i naš web sajt Biznis Info Centar koristi kolačiće, male tekstualne fajlove koji se postavljaju na računar ili mobilni uređaj pri poseti web sajtu, sa ciljem da se unapredi korisničko iskustvo posetioca. Ti kolačiči ne prikupljaju podatke o vama niti ih mi prikupljamo ni obrađujemo. Više o politici privatnosti možete se informisati ovde.