18 јуна, 2020 0 Comments
Izdvajamo

Fruške Terme

Leto koje nam je pred vratima svakako će biti vrlo drugačije od onoga na šta smo navikli. S obzirom na situaciju u kojoj se ceo svet zadesio, putovanja i turizam dugo se neće vratiti na staro, stoga je najsigurnije letnji odmor planirati u svojoj zemlji.
Pročitajte više
27 јуна, 2020 0 Comments

Radionica ‘’Tata Mata’’

Igra je nezamenljiv deo dečjeg odrastanja, aktivnost koja ima nemerljiv uticaj na opšte psihofizičko razvijanje deteta. Ona utiče na razvoj motoričkih, intelektualnih, emocionalnih i društvenih sposobnosti, pomaže pri učenju i pamćenju, podstiče kreativnost i maštu, i nadasve - donosi deci zadovoljstvo i sreću.
Pročitajte više
7 јуна, 2020 0 Comments

Klub Svetskih Putnika

Sakriven iza velike gvozdene crne kapije u jednoj od predratnih stambenih zgrada na bulevaru Despota Stefana u našoj prestonici nalazi se kafić koji je prava definicija floskule ''mesto sa dušom''.
Pročitajte više
30 маја, 2020 0 Comments

Drinski san

Ušuškana ispod magistralnog puta i okružena bujnim zelenilom, pružajući pogled ''od milion dolara'' na Drinu i brda iza nje, vikendica Drinski San je pravo utočište za sve ljude željne mira, prirode i bega od gradske vreve. Raspolaže sa dve četvorokrevetne, i jednom sobom sa francuskim ležajem za savršeni romantični vikend, a iznajmljuje se u celosti tako da možete da uživate u potpunoj privatnosti.
Pročitajte više